درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

حواشی بازگشت دانشجویان ایرانی خارج از کشور

سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد حواشی بازگشت دانشجویان ایرانی خارج از کشور توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 18
کد خبر: ۴۰۷۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه در گفتگو با شبکه خبر در مورد حواشی بازگشت دانشجویان ایرانی خارج از کشور، اظهار داشت: یکی از وظایف اصلی و سنگین ما در وزارت امور خارجه، البته در همه حال، حمایت از اتباع ایرانی در سراسر جهان است و هر جا که ایرانیان از سفارت‌خانه‌های ما درخواست کمک کنند، موظف هستیم تا آنجا که امکان دارد مساعدت کنیم.

 

وی ادامه داد: در ایام کرونا همانگونه که مستحضر هستید، اتباع ایرانی مقیم خارج در چند کشور تقاضا داشتند با توجه به شرایط کشور محل اقامت آنها به ایران بازگردند که این کار در حال انجام بوده و بسیاری از اتباع ایرانی از کشورهای حوزه خلیج فارس، همسایگان ما و همینطور دیگر نقاط جهان به کشور بازگشتند.

 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی گفت: ما همچنین کمک کردیم تا اتباع دیگر کشورها که در ایران بودند، به کشورهای خود بازگردند.

 

موسوی افزود: دانشجویان ما در ایتالیا نیز تقاضای بازگشت به کشور را داشتند. در ابتدا این دانشجویان جمع محدودی بودند که رفته رفته تعداد آنها به چند صد نفر رسید. به تبع آن سفارت ما این افراد را سازماندهی کرده و آنها را برای بازگشت ثبت نام کرد. مجوزهای لازم از طریق وزارت امور خارجه از ستاد مرکزی فرماندهی مقابله با کرونا که همان وزارت بهداشت است، اخذ شد.

 

وی عنوان کرد: نکته مهمی که وجود دارد این است که وزارت بهداشت مقررات و پروتکل‌های بهداشتی را برای ورود به کشور وضع کرده که این موضوع را ما از طریق سفارت خودمان در اختیار عزیزان قرار دادیم. هر فرد ایرانی و غیرایرانی، البته در موضوع افراد غیرایرانی ما هنوز ورود نداریم، وقتی می‌خواهند وارد کشور شوند، باید این پروتکل‌ها را رعایت کنند که شامل تست‌های اولیه و قرنطینه برای مدت محدود است که همه باید آن را انجام دهند.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به وضعیت دانشجویان ایرانی در ایتالیا اضافه کرد: با توجه به شرایطی که پیش آمد، ابتدا این اقدام انجام گرفت و پروتکل‌های لازم به آنها اعلام و حتی یک پرواز نیز انجام گرفت. متأسفانه در روند این کار اخلالی پیش آمد و متأسفانه برخی از عزیزان این پروتکل‌ها را در مبدا و یا ورود به کشور در اولین پرواز رعایت نکردند.

 

موسوی تاکید کرد: این موضوع باعث شد تا وزارت بهداشت به‌عنوان مسئول حفظ جان و سلامتی ۸۴ میلیون ایرانی اعلام کرد که اگر قرار باشد رعایت پروتکل‌ها انجام نشود، ادامه این روند سخت خواهد بود.

 

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: دوستان ما، اتباع ایرانی و دانشجویان باید پروتکل‌هایی که از سوی وزارت بهداشت اعلام می‌شود را پذیرفته و اجرا کنند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار